Sistem decra
Sistem strešne kritine Decra je primeren za vse vrste streh. Vsebuje vse elemente, ki omogočajo pokrivanje različnih vrst streh. Vsi elementi so v isti barvi, kar daje strehi lep in naraven videz. Opečni profil je oblikovan tako, da zadosti zahtevam starih mestnih jeder, primeren pa je tudi za najsodobnejše zgradbe. Zaradi sistema prekrivanja z dvojnim preklopom je streha izjemno odporna proti najslabšim vremenskim razmeram, vetru in potresu.
Kritino Decra uporabljamo pri pokrivanju novih hiš in obnovi starih streh. Večinoma streho lahko obnovimo, ne da bi odstranili staro kritino, s čimer dodatno zmanjšamo stroške. Naravne barve kritine Decra omogočajo harmonično prilagoditev okolju.
Strehe pokrite s kritino Decra imajo izredno dolgo življensko dobo. Poseben tehnološki postopek omogoča obdelavo zgornje večplastne površine s keramičnim mineralnim posipom, utrjenim z akrilnimi smolami, zaradi česar je kritina Decra obstojna, zvočno izolirana, odporna proti vremenskim vplivom in tudi ognju.